Udstyr til ProPrio-Træning

ProPrio udstyret består af bassiner der samles med bomme. Bassinerne er lavet, så de kan bygges sammen på mange måder i forlængelse af hinanden.

Bunden af bassinerne monteres med korte bomme, for at danne et bassin. Bassinerne fås i to former-trekantede og firkantede med dertil hørende madrasser. Du kan også få et vandindlæg til bassinerne. Vandindlægget monteres på de korte bomme og du kan nu fylde vand i dit bassin. Vandindlæg fås både til trekantet og firkantet bassin.

Til ProPrio udstyret hører også lange bomme på 3m og bomholdere. De lange bomme bruges både som bomme liggende på jorden, du kan føre hesten henover eller ligges som stier, for at guide hesten vejen eller til at ligge i bestemte formationer i forskellige fysioterapiøvelser. Bomholderne kan anvendes som cavalettis når de ligger vandret. Stiller du bomholderne på højkant kan de fungere som spring på op til 80cm i højden. (4 bomme ovenpå hinanden).

Priser Inkl. moms:

  • Firkantet eller trekantet bassin (195,5 x 195,5 cm):1400,00
  • Kort bom (195 x 17,5 x 10 cm): 600,00
  • Lange bomme (300 x 17,5 x 10 cm): 900,00
  • Firkantet madras (195,5 x 195,5 cm): 6000,00 (består af to madrasser)
  • Trekantet madras (195,5 x 195,5 x 195,5 cm ): 4500,00
  • Bomholder: 1700,00

Alle priser er plus fragt, hvis ikke du har mulighed for selv at hente det i Esbjerg.

ProPrio udstyret er sikkert og let at samle

 Bassinets samlinger omkring bommene er lavet i velcro, så skulle hesten få en sko imellem en bom og bunden af bassinet, går det let fra hinanden og hesten kan ikke komme til at hænge fast i noget. Udstyret vejer heller ikke meget, så det er let at flytte til og fra ridebanen eller hvor du nu træner. Selv bomholderne er meget lette og man kan let have to i hver hånd. Bom holderne har et håndtag i bunden.

Slidstærkt og holdbart materiale

ProPrio udstyret er lavet i et meget kraftigt materiale. Det beskyttende yderste lag er en meget kraftig pressening, som på alle bomme er svejset sammen, og de holder i mange år. Madrasserne er med lynlås i, så du kan udskifte madrasserne ved behov. Det skum, der er indeni bommene og madrasserne, er en meget kraftig formskum, det betyder, at du kan folde bommene på midten (nyttigt hvis de skal transporteres) og de folder sig ud og genfinder sin oprindelige form igen, når de foldes ud. Udstyret er vægtmæssigt, let og det er derfor nemt at stille frem, og det kan sagtens opbevares udenfor.