ProPrio kursus

Proprioceptiv træning stimulerer bevidstheden om kroppens bevægelser, udfordrer balancen og styrker den dynamiske ledstabilitet og muskulaturen. Når vi træner proprioception træner vi også de helt små multifidimuskler, som er med til at stabilisere hele hvirvelsøjlen og er derfor af stor vigtighed.

Få personlig undervisning i ProPrio-Træning

Kom med din egen hest eller lån en af mine heste… Jeg har store heste og islandske heste, samt ponyer og alle med hver deres styrker og svagheder. Nogle er hurtige andre meget rolige, endda lidt sløve- du vælger hvilken hest du vil træne med, måske en der har lidt af de samme udfordringer eller temperament som din egen.

Vi starter med en ganganalyse og snakker om hestens stærke og svage sider og går derefter igang med træningen.
Vi kan starte helt fra bunden eller gå lige til de mere avancerede øvelser hvis du allerede er godt igang med ProPrio-Træning.
Du kan stille alle de spørgsmål til træningen du har på hjerte og jeg vil hjælpe dig, med lige det du har brug for.

Undervisningen finder sted på Trevadvej 15, 7800 Skive Jeg sørger for alt udstyr til træningen.

Pris pr time 1500,00
I kan være 2 på et hold

ProPrio-bogen giver dig som hestejer et enkelt og effektivt træningssystem lige til at gå til med 7 udførligt beskrevne trin. I bogen guider jeg dig igennem den fysiologiske del med billeder og illustrationer og giver dig en grundig introduktion til den viden, der ligger bag ProPrio-træningen.
Få mere at viden om ProPrio-bogen her

Det store online Proprio-Træningsforløb giver dig video for video en grundig gennemgang af alle øvelserne, så du selv kan gå ud i stalden eller på banen og træne ProPrio-Træning med din egen instruktør på video.  Du lærer den indledende teori, så du er godt klædt på og forstår meningen med hver enkelt øvelse. Størstedelen af tiden vil være meget praktisk og fokusere på øvelserne, som du får på video. Få adgang til over 100 videoer og dit helt eget personlige træningsopslagsværk lige her.