Onlinekurser

Her på siden finder du alle de kurser, workshops og forløb, jeg tilbyder online. Der vil komme flere, så husk at komme forbi siden igen.

Generelt om onlinekurser

Alle online kurser købes gennem EasyMe.

Når du har betalt for kurset får du tilsendt  dit personlige login til din e-mailadresse.

Dit personlige login til videoerne gælder for altid, og du vil derfor kunne se videoerne igen og igen i lige præcis det tempo, du ønsker. Det betyder også, at du kan tage din telefon med ud i stalden og se videoen en ekstra gang, før du går i gang med din hest.

100% tilfredshedsgaranti
Hvis du er utilfreds, får du pengene retur med det samme. For det værste for mig ville være at modtage penge fra en kunde, der ikke var glad og tilfreds. Jeg ved, at det her virker. Det er derfor, jeg er så begejstret. Men hvis du oplever, at du efter at have gennemgået forløbet og lavet alle øvelserne, ikke har opnået en forbedring med din hest med det forbehold, at den er blevet gennemgået af en kiropraktor for skævheder eller andre problematikker i kroppen, så giver jeg dig selvfølgelig pengene tilbage.

Hvorfor gør jeg det – altså tilbyder en tilfredshedsgaranti? Fordi jeg ved, at hvis du laver øvelserne og følger min vejledning, og der ikke er noget galt med din hests krop, så vil du opleve forbedringer med din hest.

For at få dine penge retur skal du blot sende mig videoer, hvor du viser øvelserne for mig og en journal fra din kiropraktor, der viser, at hesten er fri for skævheder og andre problematikker i dens krop, der kan ligge til grund for de fraværende resultater. Herefter vil du få dine penge retur på din bankkonto indenfor et par arbejdsdage. Det er min garanti til dig.