ProPrio-bogen

329,00 kr.

 OBS! Den danske udgave er desværre udsolgt – Bogen der bliver sendt er på engelsk!

ProPrio-bogen giver dig som hesteejer et enkelt og effektivt træningssystem

ProPrio-bogen giver dig som hesteejer et enkelt og effektivt træningssystem lige til at gå til med 7 udførligt beskrevne trin. I bogen guider jeg dig igennem den fysiologiske del med billeder og illustrationer og giver dig en grundig introduktion til den viden, der ligger bag ProPrio-træningen.

Bogen er delt op på en måde, så du dels kan læse den fra ende til anden, men også bruge den som opslags- og inspirationsbog i din daglige træning med din hest. I bogen får du blandt andet en gennemgang af ProPrio-udstyret og gode råd, før du går i gang med de 7 trin i træningen. Til sidst i bogen giver jeg dig mere end 30 forslag til, hvordan du kan stille dine træningsbaner op.

Kategori:

Beskrivelse

Frustrerede hesteejere og deres heste var min motivation til bogen
Jeg kom på denne træningsform efter flere års arbejde som dyrlæge med speciale i kiropraktik og tandbehandling af heste, samt med stor interesse i dressur og træning af heste i mit private hesteliv.

I mit arbejde som dyrlæge oplever jeg desværre rigtig mange heste med seneskader, heste med ondt i ryggen, skævt korsben, gjordkrampe, uro på biddet osv. Rytterne er frustrerede over, at de ikke kan komme videre med deres hest på grund af skadespauser og negativ adfærd fra hesten, og jeg forstår dem godt!
Ofte har de heste allerede fået behandlinger af forskellig art, som kiropraktik, Kranio-Sakralterapi, fysioterapi eller lignende, og det går også bedre, men problemerne vender ofte tilbage, når heste er, kommet i ridetræning igen. Det er ikke tilfredsstillende for hesteejeren, men heller ikke for mig som behandler. Med ProPrio-Træning bliver hestene stærkere, og de falder ikke tilbage i gamle mønstre.

 Bygger på solid uddannelse, erfaring og viden
Mit navn er Heidi Nielsen, og jeg har skrevet bogen “ProPrio-træning – effektiv fysioterapeutisk træning for heste og ryttere på alle niveauer“, fordi jeg i min hverdag som dyrlæge og hestekiropraktor lægger vægt på at hjælpe mine kunder og deres heste i mellem vores behandlinger ved hjælp af mere holistiske og langtidsholdbare træningsformer.

Jeg har, som konventionelt arbejdende dyrlæge, ofte haft en følelse af utilstrækkelighed, når hestene, efter medicinsk behandling, stadig ikke fungerer 100 %. Mange heste bliver syge eller skadet igen og igen. Det giver frustrationer – også hos hesteejerne.

Med mine mere helsynede behandlingsformer oplever jeg i større grad varige positive resultater. Skulle uheldet alligevel være ude, kommer hestene sig hurtigere, når der tages hånd om hele kroppen, og de faktorer, der har indflydelse på hestekroppen udenpå som indeni.

Baggrund:


 • Uddannet dyrlæge ved KU life i januar 2009
 • Ansat i klinisk praksis fra 2009-2012
 • Certificeret kiropraktor til dyr af IVCA (International Veterinary Chiropractic Association) i 2010
 • Startede min egen praksis på fuld tid som hestens Tandlæge & Kiropraktor i Maj 2012
 • Forfatter, foredragsholder og workshopudbyder

Videreudannelse i bl.a.:


 • Tandbehandling
 • Fysioterapi
 • Akupunktur
 • Postural Rehabilitation (Alexander teknikker til heste, hunde & mennesker)
 • Neurologi
 • Osteopati (Funktionel indirekte teknik)

Sikke en fantastisk håndbog du har skrevet til os hesteejere
Jeg havde på forhånd store forventninger til din nye bog og har glædet mig som et lille barn til at læse den – du har til fulde indfriet mine forventninger og mere til. Hold da op – sikke en fantastisk håndbog du har skrevet til os hesteejere.

Bogen er “spækket” med din enorme viden og erfaring som hestedyrlæge, udbygget med en teoretisk og gennemsigtig gennemgang af hele hestens anatomi fra mulespids til halespids og SÅ er den fyldt op med unikke  beskrivelser, fremragende illustrative tegninger og billeder og ikke mindst de små videoer med QR-koder. Dette er en håndbog, der giver alle hestejere, uanset hvad hesten bruges til, masser af viden, indsigt og redskaber til, hvordan vi i praksis og i dagligdagen kan træne vores heste, så de bliver stærke, holdbare, harmoniske og glade.

Der er rigtig mange praktiske træningsøvelser som styrker, strækker og smidiggør hesten. Alle er godt beskrevet – nogle er lige til at gå til og andre øvelser skal lige øves og trænes nogle gange før de sidder i skabet. I dagligdagen bruger jeg bogen som et opslagværk og til inspiration til træningen af mine muler.Kæmpe tillykke med bogen, Heidi Nielsen – håber du skriver en bog mere.
– Inger Bothmann Ravn

Go to Top