Events & Foredrag

Jeg afholder jævnligt events og foredrag for hesteejere.

Alle priser for kurser, foredrag og work shops er inkl. moms og plus kørsel.
For afholdelse af kurser hos dig, kræves minimum en ridebane på 20m x 40m og med en fornuftig jævn bund. Kurserne kan fint afholdes udendørs hvis vejret tillader det. Regner det skal der være mulighed for at vi kan være i en ridehal.

Til foredrag medbringer jeg en PowerPoint præsentation, lærred og fremviser- til dette får i mest ud af det hvis i har et ikke alt for lyst rum til rådighed. Eller har i en TV skærm kan jeg præsentere det over den.

Foredrag med eller uden demo

Jeg kommer gerne ud i din stald eller klub og holder et foredrag og gerne med en hest som demo hest, afhængigt af hvad i ønsker et foredrag i. Foredrag kan strikkes sammen omkring det eller de emner i brænder allermest for indenfor Tænder, Bid og trenser, Kropsterapi og ProPrio-Træning.

Et foredrag varer 3 timer. Jeg forsøger at holde selve foredrags delen med power point fremvisning på 2 timer og så er der en time til spørgsmål. Der en lille pause indlagt midtvejs, den er inkluderet i de 3 timer, hvor jeg også gerne svarer spørgsmål. Et foredrag koster 9000,00  plus kørsel og evt. udgifter til bro eller færge.