Priser for andre behandlinger af heste

På denne side kan du se mine priser for de forskellige behandlinger, jeg tilbyder.

For alle mine priser og behandlinger på denne side gælder dette:

 1. 6,25 kr. pr. km hver vej, fra min adresse i Kjeldbjerg til din hest.
 2. Der faktureres dog altid minimum 250 kr når jeg kommer hjem til dig i transportomkostninger
 3. Alle priser er inklusiv moms.
 4. Der afregnes efter endt behandling, og jeg modtager betaling via mobile pay. Du får tilsendt en kvittering til din mail med det samme og modtager også en kopi af den journal jeg laver på din hest.
 5. Mange forsikringsselskaber dækker idag kiropraktikbehandling, når det er udført af en autoriseret dyrlæge som jeg, medmindre det er forebyggende behandling.

 

Du har mulighed for at køre hjem på min klinik i Kjeldbjerg og få din hest behandlet kiropraktisk, men også tandbehandlinger tilbyder jeg på klinikken. Da sparer du kørsel og du har mulighed for at prøve ProPrio-Træningsbanen, samt Agilitybanen helt uden beregning.

Kiropraktisk gennemgang og behandling

Behandlinger Priser i din stald Priser på min klinik
 Indeholder en gennemgang af hestens almene sundhed. Herunder ganganalyse med vurdering af hovenes statiske og dynamiske balance, samt en analyse af hestens kropsholdning. Jeg tjekker også sadlens tilstand og influens på hestens ryg, hvis du ønsker det. Det tager en halv time til en hel time, alt efter hestens temperament og problemer og inkluderer Osteopati, akupunktur, KST, Equine Touch og Alexanderteknik afhængigt af hestens behov. Jeg opretter en journal, og du får en folder med fysioterapiøvelser udleveret. 1.200 1.600
  Laserbehandling i forbindelse med kiropraktisk gennemgang og behandling 250 250
  Laserbehandling som eneste behandlingbehandling 750 750
 Rideanalyse før behandling.
Her ser jeg på hestens bevægelsesmønster under rytter og vurderer også rytterens spændingsmønster, hvis du ønsker dette. Jeg kan instruere dig i forhold til løsning af spændinger hos hesten såvel som hos rytteren med fysioterapi øvelser og Alexanderteknikker
1.500 1.500
  45 minutters undervisning i strækøvelser/ ProPrio-Træningsøvelser/ fysioterapi øvelser. Her er plads til 4 deltagere med hest 1.500 1.500
  45 minutters undervisning i at løsne spændinger hos rytter og hest fra jorden/ ridning (kan kombineres) 1.500 1.500
  Føl indtil 2 mdr. gamle behandles gratis ved fuld gennemgang og behandling af dets mor 0 0

Godt at vide om Kiropraktisk gennemgang og behandling af heste hos mig

 • Førstegangs behandling omfatter en ganganalyse (mønstring og longering i grime).
 • Jeg vurderer, om der skal foretages bøjeprøve, hvis hesten for eksempel er halt og ikke er undersøgt af egen dyrlæge før mit besøg.
 • Jeg opretter en journal, hvor du som ejer fortæller mig om hesten (hvad den bruges til, samt eventuelle problemer).
 • Jeg noterer, hvornår hesten har fået ordnet sine tænder sidst, og hvad den fodres med.
 • Jeg vurderer hovenes statiske og dynamiske stabilitet (hvis din hest går med sko, så gem gerne de sidste par sko, da de giver mig meget information omkring, hvordan din hest afvikler sine skridt/ belaster sin krop).
 • Jeg ser sadlen, samt trensen ses på hesten, hvis du ønsker det.
 • Jeg indleder typisk en behandling med kranio-sakral terapi, hvorefter jeg sætter akupunkturnåle i(meget få heste tolerer ikke nålene, i de tilfælde undlades nålene.) Nu er hesten ofte helt afslappet, og jeg behandler de låste led/ spændinger med kiropraktik og osteopatiske teknikker alt efter hestens behov.
 • Vi snakker efterfølgende om en træningsplan for hesten, hvor du får nogle fysioterapi- og rideøvelser, som hesten kan trænes/ styrkes med efterfølgende.
 • Hvis din hest er skadet eller har været det fornylig, er det vigtig, at jeg viser dig hvilke fysioterapiøvelser, du selv må lave med din hest, så den ikke trænes forkert og derved overbelastes.
 • Når en hest har kiropraktiske problemer, kræver det alt fra 1-4 behandlinger, før hesten er i orden. I langt de fleste tilfælde er 2 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum nok. Derefter anbefaler jeg, at man behandler sin hest hvert halve år eller efter ejer- eller rytters mavefornemmelse, for at holde hesten i balance.
 • På føl og plage skal man være meget opmærksom på holdningsændringer. Hvis de går med kiropraktiske problemer under opvæksten, kan det påvirke deres udvikling meget. Og de kan udvikle skævheder i kryds eller forpart. Det anbefales at få tjekket sit føl, samt hoppen kiropraktisk indenfor den første måned efter foling.