Videopakken: “Afspænding, stræk og mobilisering”

Få adgang til øvelser, der øger din hests bevægelighed og forbedrer dens kropsholdning.
Øvelser, du let kan udføre før, under og efter din daglige træning (på staldgangen, i boksen eller på marken allerede i dag)

Til dig, der gerne vil kunne hjælpe din hest
Videopakken “Afspænding, stræk og mobilisering” er vitterligt til alle, der har en hest eller en pony uanset race, alder og disciplin. Det er til ryttere og hesteejere, der ønsker selv at hjælpe deres hest til en sund og smidig krop, der kan balancere og koordinere sine bevægelser og honorere de krav, vi stiller til den.

Det her er de øvelser, jeg selv instruerer og vejleder mine kunder i, når jeg er ude og behandle. Men jeg ved også, at det kan være svært at huske det hele, når jeg er gået. Derfor besluttede jeg mig for at optage øvelserne og gøre det muligt for alle at få adgang til øvelser, der styrker og hjælper vores heste til at opnå en bedre balance og koordination.

NB: Er din hest skadet, bør du inddrage den dyrlæge der har din hest i behandling og sikre dig at øvelserne er ok også for din hest og de skader den har lige nu.

Adgang til over 30 videoer 24/7

Din pris: 500 kr.
Få blandt andet adgang til:

  • Hvordan du hjælper din hest til en sund, dynamisk og smidig krop, der kan balancere og koordinere sine bevægelser og honorere de krav, du stiller til den.
  • Hvordan du mærker hesten efter og opdage spændinger i tide, så du undgår skader eller opdager dem i tide.
  • Tips og tricks til at blive mere opmærksom på din egen krop, så du kan hjælpe din heste bedst muligt.

Øvelserne i videoerne er lige til at gå til for alle uanset niveau og noget, du let kan integrere i din daglige træning

BONUS

Særligt seneskadeforløb
Som noget helt særligt har jeg lavet et lille miniforløb med udvalgte øvelser til dig, der har en hest med en seneskade. Jeg tager udgangspunkt i min egen træning med min hest, der fik diagnosen gaffelbåndsskade på begge forben. Men alle typer af seneskader har gavn af disse øvelser. Jeg viser dig, hvilke øvelser, du skal lave undervejs og ikke mindst i hvilken rækkefølge, du bør gribe øvelserne an i (for det er en smule anderledes end det, du plejer).

Sparring med andre hesteejere
Derudover har jeg oprettet en facebookgruppe kun til dem, der har købt adgang til videopakken “afspænding, stræk og mobilisering”. Her kan du sparre med de andre deltagere. Der vil helt sikkert være andre, der står med de samme udfordringer som dig eller hestevenner, der har en god løsning på et problem, du måske støder ind i undervejs i dit arbejde.

Du får dit personlige login + invitation tilsendt til din e-mail efter betaling.
Pris: 500 kr.

Det siger kunderne

“Jeg har haft meget glæde af at kunne se øvelserne på min telefon, når jeg stod med hesten”

Min hest var en unghest på 4 år, da jeg købte adgang til videopakken: Afspænding, stræk og mobilisering. Min hest er en P.R.E og derfor meget smidig. Så egentlig havde den ikke noget problem, jeg ville bare vedligeholde smidigheden.

Jeg valgte Heidis løsning fordi det var let at gå til og økonomisk overkommeligt.

Jeg har haft meget glæde af, at kunne se øvelserne på min telefon, når jeg stod med hesten og ikke lige kunne huske, hvordan man skulle gøre.

Heidis måde at undervise på og vise tingene på video er helt perfekt – kort og præcist.

Jeg er ikke så god til teknik, og på et tidspunkt kunne jeg ikke finde ind til videoerne. Her oplevede jeg hurtig og positiv hjælp fra Heidi og hendes ansatte, så jeg fandt frem til det igen med det samme.

Jeg anbefaler videopakken til andre. Og generelt vil jeg gerne bakke op om en så engageret og fagligt dygtig dyrlæge som Heidi Nielsen. Hun virker oprigtigt interesseret i at hjælpe os med vores heste med gode råd og vejledning. Jeg læser altid hendes nyhedsbreve med stor interesse.

Annie Eggert-Hansen

“Jeg anvender videopakken som wellness og løsgørende øvelser”

Jeg kiggede på Heidis videopakke: Afspænding, stræk og mobilisering på grund af mit behov for at gøre noget godt for Indrino – og træne mig selv i at gøre det på den rigtige måde, og så fordi jeg har tillid til Heidi. Denne tillid har jeg fået, fordi jeg har brugt Heidi som dyrlæge og kiropraktor til min Basse, siden jeg fik ham i 2012.

Jeg anvender øvelserne fra videopakken som wellness og løsgørende i erkendelse af, at det altid vil være en del af min hestetid i hverdagen. For mig er det tryghed at have videoen og vide, at jeg kan søge viden og inspiration til at løse små spændinger. I tilfælde af sygdom, hvor min Indrino tydeligt har haft spændinger, søger jeg fortsat assistance hos Heidi eller en anden dygtig Osteopat.

Jeg kan specielt godt lide det der med hjælp til selvhjælp. Og som tryghed i mit hesteapotek…til afhjælp ved mindre udfordringer. Altså at jeg kan søge øvelser og gøre noget godt indtil besøg af Heidi eller Helle Kornbek, Hestens Osteopat.

Oplevelsen fra bestilling til levering var, at det tog ingen tid og det at være i en lukket gruppe på FB er et ekstra plus. Jeg vil helt sikkert anbefale dig i alle sammenhænge – også i afspænding, stræk og mobilisering.

Lone Møller