Onlineforløbet: Basistræning

Gør arbejdet med din hest til en leg og få hurtigere succes i sadlen

Intet er mere fantastisk end, når træningen føles som en leg. Sådan har de fleste hesteejere det. Vi vil alle gerne have glade og velfungerende heste. Altså heste, der trives og er i stand til at honorere de krav, vi stiller til dem…..

….sådan er det bare ikke altid…..

…..vi bliver frustreret i vores træning, når hesten ikke forstår os, og vi bliver opgivende, når vi ikke føler, at vi når helt ind til hesten med de signaler, vi giver den…..

Det er derfor, vi har lavet dette onlineforløb. For at hjælpe hesteejere med (gen)skabe det gode samarbejde med hesten og opnå hurtigere resultater i den daglige træning uden unødvendige frustrationer og irritation.

Stine Joy Langkilde
Centreret rideinstruktør og hestetræner

Heidi Nielsen
Dyrlæge, hestekiropraktor og tandlæge

 Med over 70 videoer, hvor vi guider og vejleder dig både teoretisk men også helt lavpraktisk øvelse for øvelse, giver vi dig

Din pris: 1500 kr.
Få blandt andet adgang til:

  • viden, indsigt og praktiske øvelser til alt det, der går forud for en tilridning eller de redskaber, du kan bruge til at starte fra bunden af igen, hvis noget ikke gik i tilridningsarbejdet.
  • effektive redskaber til at få hesten ud af spændinger, den kan have pådraget sig i en intensiv træningsperiode eller under indlæring af nye øvelser eller discipliner
  • en solid god base at vende tilbage til, hvis hesten for eksempel har været udsat for en skade. Med denne træning vi lærer dig her, kan du få hesten tilbage i balance og etablere de gode bevægelser, som den må have mistet for eksempel efter en halthedsperiode, igen.
  • tryghed og sikkerhed i samarbejdet med din hest samtidig med, at du opnår en god kontakt dig og hesten imellem
  • konkrete øvelser du kan bruge til at forbedre dit longearbejde og dine basissignaler for hånd og fra ryggen af din hest.

Du får dit personlige login + invitation tilsendt til din e-mail efter betaling.
Pris: 1500 kr.
(mulighed for at betale i 3 rater a’ 500 kr. med en måneds mellemrum)

Sådan ser det ud, når du logger ind

Forestil dig, at du ved præcist, hvad du skal gøre for at ændre en uønsket adfærd til en ønsket adfærd hos din hest og i hvilken rækkefølge, du skal gøre det i

Når du har gennemgået onlineforløbet her, vil du vide præcist, hvad du skal gøre for at ændre en uønsket adfærd til en ønsket adfærd hos din hest og i hvilken rækkefølge.

Du vil vide i hvilken rækkefølge, dine signaler skal komme, og hvordan du timer dem i forhold til din belønning. Du vil vide mere om, hvordan din hests hjerne og indlæringsevne påvirker jeres samarbejde, og hvad du helt konkret kan foretage dig for at skabe den gode forbindelse mellem jer.

Det siger kunderne

“Jeg har fået en konkret plan at arbejde efter, noget som jeg havde brug for, da jeg ikke har prøvet at træne en hest så grundigt fra jorden, har altid været lidt i tvivl om, hvad jeg skulle lave med dem, men det er jeg ikke mere, og det er skønt.”

Hanne Maria Friborg

“Det bedste ved forløbet er, at jeg har fået fokus på at justere min egen signalgivning og få den mere præcis”

Kickan Utzon

Hvorfor nu pludselig starte på sådan et kursus, når man har brugt flere år på almindelig grundtræning af sin hest, var min tanke, da jeg fik det foreslået.

Jeg sprang dog ud i det, fordi jeg havde nogle problemer med min DV hoppe, Faustina. Jeg kunne ikke rigtig blive klog på, hvad det egentligt lige var, der gik galt i vores træning, eller hvad vi manglede at få styr på. Jeg læste op på det derinde og tænkte: “ja ja, det ved jeg da godt, og det har vi også trænet”. Lige indtil vi nåede et punkt omkring ligeudretning. Her mulede jeg lidt for mig selv under læsningen og tænkte, det kan da ikke være så svært. Mig ud og i gang med damen, men hov…. hun kunne jo så faktisk overhovedet ikke det, der ligner at gå lige ud og følge sit eget spor uden at krænge rundt i kroppen osv. Her blev jeg så lidt bidt af dette kursus.

Jeg har testet det af over nogle uger og fulgt træningsplanen på kurset. Her 3-4 uger efter og en enkelt undervisningstime imellem er der en markant forbedring af gangarter, fremaddriften, lysten til at arbejdet fra Faustinas side. Sidst men ikke mindst, er hun begyndt at rette sig lige ud og blive på det lige spor. Det er jo vildt! Så får man endnu mere lysten selv til at fortsætte. Det virker som noget virkelig kedeligt træning, men når man kan se en fremgang uge for uge, så gør det bestemt ingenting. Jeg træner Faustina 3 max 4 gange i ugen med denne træning, og resten af tiden bruger hun på folden, vi hygger eller går en tur.

Jeg vil klart anbefale det til andre, der – lige som jeg – er gået i stampe og får grå hår over hestens reaktioner, hvad enten det er den unge hest eller den gode stabile ridehest, der laver vrøvl. Vi skal huske på, at heste altid reagere af en årsag, og den årsag er vi nød til at finde frem til for at give den lysten til at være vores samarbejdspartner.”

Maibritt Ulsing

Du får dit personlige login + invitation tilsendt til din e-mail efter betaling.
Pris: 1500 kr.
(mulighed for at betale i 3 rater a’ 500 kr. med en måneds mellemrum)

Vigtigt: Det her er IKKE et tilridningsprogram

Det her træningsprogram er ikke et tilridningsprogram. Det er et forløb om basistræning og meget af det nævner unge heste, men det er ikke et tilridningsforløb.  Du kan naturligvis bruge det hele til opstarten af din unge hest. Men vi kommer slet ikke ind på alt det her med ryttertilvænning, tilvænning af sadel samt trense.  

Det her er et program med udgangspunkt i den allerede tilredne hest eller arbejdet med den unge hest før tilridningen.