Velkommen til min webshop. Her vil der komme flere produkter på hylden med tiden. Det er endnu ikke muligt at bestille og betale online, men det kommer. Indtil da kan du bestille via almindelig email. Klik på det produkt, du gerne vil læse mere om og få information om pris og bestilling.
 

Udstyr til ProPrio-Træning

Alt ProPrio udstyret er lavet i en kraftig og særlig slidstærk presenning. Alle samlinger er svejset sammen, så det ikke kan tage vand i og derfor kan opbevares ude i alt slags vejr.

Fyldet i bommene og madrasserne er af en god skum, som finder formen igen, hvis du har haft bommene foldet sammen fx. i bilen.

 Læs mere her om udstyret til ProPrio-træning
 
 

ProPrio-bogen

Bog_webshopProPrio-bogen giver dig som hestejer et enkelt og effektivt træningssystem
ProPrio-bogen giver dig som hestejer et enkelt og effektivt træningssystem lige til at gå til med 7 udførligt beskrevne trin. I bogen guider jeg dig igennem den fysiologiske del med billeder og illustrationer og giver dig en grundig introduktion til den viden, der ligger bag ProPrio-træningen. Bogen er delt op på en måde, så du dels kan læse den fra ende til anden, men også bruge den som opslags- og inspirationsbog i din daglige træning med din hest. I bogen får du blandt andet en gennemgang af ProPrio-udstyret og gode råd, før du går i gang med de 7 trin i træningen. Til sidst i bogen giver jeg dig mere end 30 forslag til, hvordan du kan stille dine træningsbaner op.
Læs mere om bogen her.
 
 

Back on Track

back on track forhandler dyrlæge heidi nielsenBack on Track produkterne giver heste, hunde og mennesker varme og glade muskler
Min opgave som kiropraktor er at løsne leddene. Det hjælper, men med Back on Track produkterne kan vi forstærke effekten og få behandlingen til at fortsætte længe efter mit besøg. Derfor anbefaler jeg ofte Back on Track produkterne, da det varmer og holder musklerne glade. Jeg har et udvalg af produkter både til heste, hunde og mennesker med mig i bilen rundt. Du er velkommen til at se og prøve det ved mine besøg hos dig, eller du kan se og prøve produkterne på min klinik i Kjeldbjerg.
Se produkterne her.