DHE træf

Bilen er pakket, hesten er vasket, børstet og sprayet med show shine – så meget at der nok er højrisiko for, at jeg glider af den en af dagene:o)

Nu er det nemlig lige om lidt, jeg drager af sted mod årets fedeste heste træf; DHE træf 2014.

Der er tilmeldt 111 heste og et langt større antal ryttere. Det finder sted på Smingegården ved Silkeborg. Rammerne om dette stævne er så smukke-naturen, gården, de pyntede heste og alle de glade mennesker der mødes omkring deres store passion, nemlig heste- med fokus på dyrevelfærd og hvor alle hjælper hinanden.

Der er noget for en hver smag: Springklasser, Klassiske dressurklasser, Akademisk dressur, Agility, frihedsdressur, jordarbejde og meget m.m.

Her får du min top 10 over de opvisninger. arrangementer, shows og stande som jeg planlægger at se, besøge og deltage i til DHE træf 2014:

Fredag

Fredag formiddag er jeg selv på banen, hvor jeg skal starte en agility klasse fra jorden en agility klasse ridende- her kommer jeg virkelig ud af min comfort zone, da jeg aldrig har prøvet den slags før, andet end ligge hygge spas indimellem på min egen ridebane.

Fredag kl. 12.10 skal jeg starte en middel klassisk dressurklasse- her føler jeg mig godt hjemme, den største udfordring bliver varmen, da min smukke dressurhest Monak, er en træt herre i varmen, så jeg håber på en kølig brise og lidt energi:o)

Fredag aften-den store show aften.. Her glæder jeg mig især til:

Udover dem kommer også disse rigtig flotte opvisninger.

 

Lørdag

Demonstration v/ Ian Whatley: Hestens ortopædiske funktion. (Jeg har jo allerede været på mange kurser og taget uddannelse i netop dette-så er meget spændt på lige netop denne demo og glæder mig til at lære endnu mere om et meget spændende emne)

Dagmar Helle: Opmåling af hesteryg. Dette ved jeg slet ikke hvad går ud på, så er spændt og fyldt med forventninger.

Egely Dogparcour giver en demonstration af dette- jeg har ikke set det før, så er spændt på om det er noget Alfred og jeg skal i gang med senere i år:o)

 

Søndag

Er jeg på banen igen, da jeg skal starte en øvet klassisk dressurklasse og jeg glæder mig. Jeg skal starte til musik jeg selv har valgt og i mit allerfineste dress… (Se det er her det kan blive sjovt som tilskuer hvis sadel glider rundt på min let buttede og meget strålende Monak:o)

Ute Lehman giver en introduktion til hendes uddannelse, det må jeg høre. Jeg har oplevet hende som underviser en enkelt gang hos mig og nyder altid at se hende træne hendes egne heste.

Rebecca Plon giver en demonstration i trailerlæsning af heste. Det må jeg se, Rebecca er en fantastisk hestetræner, hun træner med stor indføling og præcision.

Det var min top 10, der er dog meget mere jeg gerne vil se.. Bare på udstillerområdet er der mange spændende stande med alt godt til heste og ryttere.

Jeg har også en stand på træffet sammen med Proffesionel Alexanderlære Birgitte Due. Standen hedder Smertefri Ridning for Hest & Rytter. Kig forbi -Birgitte vil gerne lade dig mærke hvad Alexanderteknik er og jeg fortælle og vise dig hvordan jeg anvender teknikkerne i min behandling af heste. Jeg vil ikke være på standen hele tiden, men ønsker du en snak så find mig på pladsen og bare snak til mig:o)

Du kan se alle dagsprogrammer, udstillerlister m.m. på DHE Træffets hjemmeside: http://www.denheleekvipage.dk/cms/index.php

 

Nøj jeg glæder mig-ses vi?